Wat is Clash of Clans?

Gratis Clash of Clans Hack

Clash of Clans doet bij de meesten van ons wel een belletje rinkelen. Dit is een leuk freemium spelletje dat je in de Android of in de iOs store gratis kunt downloaden. Clash of Clans kun je gemakkelijk beginnen spelen. Alles wat je moet doen is na het downloaden direct starten met spelen. Dit doe je door hutjes te bouwen die je voor goudstukken kunt aankopen in de winkel die bij het spel hoort. Deze goudstukken verdien je trouwens meteen door het spel te spelen en hoef je niet aan te kopen. Zoals we al zeiden, dit is een freemium spelletje voor op je tablet of telefoon.

Wat betekent freemium?

Wanneer we het over spelletjes of software hebben, dan betekent Freemium dat het spel in principe gratis gedownload kan worden en gespeeld. We zeggen het erbij: in principe! Wie ongeduldig is en niet kan wachten tot een handeling die nodig is om verder te komen in het spel, is uitgevoerd, zal wel eens de neiging hebben om op de oranje pijltjes te drukken die je aanmanen om een handeling of een bouwwerk nu te voltooien. Als je dat doet, gebruik je meteen de groene edelstenen die je verder nog zou kunnen nodig hebben om belangrijkere taken uit te voeren. Daarom is het sowieso een goed idee om zeker wanneer je je nog aan het begin van het spel bevindt, deze groene edelstenen op te sparen tot later. Je zult ze nog nodig hebben, wanneer het echte werk eraan komt! Daarom doe je er goed aan om geduld te oefenen en de groene edelstenen enkel te gebruiken wanneer het nodig is. Wanneer je niet aan de verleiding kunt weerstaan, dan loop je het risico dat je later zult moeten betalen om groene edelstenen te kunnen gebruiken. Klik hier als je onze gratis hack wilt uit proberen!

Wat voor een spel is Clash of Clans?

Clash of Clans is een zogenaamd Massive Multiplayer Online Game. Dit wil in gewone taal zeggen dat dit spel massaal online gespeeld kan worden met meerdere personen. Dit wil echter niet zeggen dat je je met meerdere mensen in een kamer hoeft te bevinden om het spel te kunnen spelen. Je kunt het spel wel spelen met vrienden die je in het echt kent, maar dit is geen voorwaarde om van Clash of Clans te kunnen genieten. Terwijl je aan het spelen bent, kom je online automatisch andere spelers tegen. Terwijl je aan het spelen bent en bijvoorbeeld de opdracht krijgt om een ander dorpje aan te vallen, wordt er trouwens automatisch een tegenstander voor je uitgekozen. Wanneer je met een taak bezig bent, kun je dit spel trouwens gerust even laten liggen en met je dagelijkse activiteiten verdergaan. Hierbij moeten we wel even uitleggen dat het mogelijk is om van Clash of Clans pushberichten te krijgen. Wanneer je hiervoor kiest, dan wordt je steeds op de hoogte gehouden van je voortgang en/ of successen die je oogst tijdens het spelen. Sommige mensen vinden het irritant om voortdurend geluidjes of berichten te krijgen van hun telefoon of tablet. Daarom is het ook goed dat je de keuze hebt om deze zogenaamde pushberichten af te zetten.