In-game Aankopen in Clash of Clans

Gratis Clash of Clans Gems

We legden het al eerder uit. Clash of Clans is een freemium spel. Je kunt het gratis downloaden en in principe ook gratis spelen. Toch kan het soms nodig zijn om de tijd sneller te laten gaan om eerder tot actie te kunnen komen, of om extra grondstoffen aan te kopen om rapper je gebouwen te kunnen bouwen. We denken hierbij aan kazernes om manschappen te trainen, opslagplaatsen voor elixir en goud en nog zoveel meer. In dit artikel geven we meer informatie rond de in-game aankopen in Clash of Clans.

Groene edelstenen

Zoals algemeen geweten, is Clash of Clans een freemium spel. Dit betekent dat dit spel in principe gratis te downloaden is en vervolgens ook gratis geïnstalleerd en gespeeld kan worden. Toch is het in bepaalde gevallen nodig om in-game aankopen te doen. Bij Clash of Clans gaat het dan over de bekende groene edelstenen die je zeker aan het begin van het spel kunt opsparen omdat dan de tijd die je nodig hebt om gebouwen te bouwen en manschappen te trainen nog vrij laag ligt. Door geduld te oefenen kun je dan een heleboel geld uitsparen. Soms is het wel nodig om groene edelstenen aan te kopen. Dit is het geval wanneer je er bepaalde items mee dient te kopen die nodig zijn om het spel mee verder te spelen.

Items die je kunt kopen met de groene edelstenen

Grondstoffen heb je nodig om gebouwen mee te verstevigen. Vele spelers van Clash of Clans zijn geneigd om grondstoffen te kopen om het stadhuis van hun dorp mee te verstevigen. Toch is dit niet zo'n goed idee, want er zijn wel degelijk andere gebouwen die belangrijker zijn om goede resultaten te behalen in het spel. We denken dan aan de opslagplaatsen voor elixir en de mijnen waarmee je grondstoffen delft om bijvoorbeeld manschappen te trainen om je mannetje te kunnen staan wanneer je aangevallen wordt door vijandige troepen. Het is dus beter om aandacht te besteden aan dit soort van bouwwerken en aan de kazernes dan aan het stadhuis. Surf naar http://clash-of-clans-hack.nl/ voor gratis cheats en hacks!

Is het het waard om veel geld te besteden aan groene edelstenen om grondstoffen te kopen?

Als je het ons vraagt, is het erg verleidelijk om groene edelstenen te kopen om zo sneller aan de top van de ranking van Clash of Clans te komen. Dit spel kan namelijk zeer verslavend werken, ook al ziet alles er heel erg schattig uit. De topspelers van Clash of Clans komen er grif voor uit dat ze duizenden euro's of dollars uitgeven aan groene edelstenen om hun top ranking zo lang mogelijk te behouden. Wanneer je dit geld ter beschikking hebt en je je in een positie bevindt dat je zodanig bekend bent door het spelen van dit spel dat je er bijvoorbeeld inkomsten uit kunt derven, dan zou je de aankoop van groene edelstenen kunnen overwegen. Inkomsten verwerven uit gamen, is echter maar weggelegd voor enkele uitzonderlijke spelers die bijvoorbeeld YouTube filmpjes online zetten om hun gameplay uit te leggen aan hun fans of beginnende spelers. Let wel, dit betreft dan inkomsten uit YouTube en geen inkomsten uit Clash of Clans. De enige partij die rechtstreeks geld verdient, is immers SuperCell, het bedrijf dat Clash of Clans op de markt bracht.