Hoe Installeer ik Clash of Clans?

Clash of Clans cheats

Clash of Clans is niet moeilijk om te installeren. Al je hiervoor hoeft te doen is je naar de Google Play Store te begeven wanneer je tablet of telefoon op het Android besturingssysteem draait of naar de Google app store te gaan wanneer je telefoon op het iOS werkt. Wanneer dat het geval is, hoef je alleen maar de app te downloaden uit je favoriete store. Vervolgens zal het spelletje zichzelf installeren op je telefoon of tablet. Wanneer je Clash of Clans mobiel wil spelen, dan is het dus helemaal niet moeilijk om Clash of Clans te installeren. Er zijn echter nog andere mogelijkheden om met dit aanstekelijke en populaire spel aan de slag te gaan. Je kunt het spel ook downloaden en installeren voor Windows Phone, maar er is nog meer. Het is namelijk ook mogelijk om Clash of Clans op een Windows PC te installeren. Hieronder leggen we je uit hoe je dit het best kunt doen.

Hoe Clash of Clans installeren op een Windows PC?

Soms kan het een beetje moeilijk zijn om de kleine poppetjes en gebouwtjes te bekijken terwijl je Clash of Clans op je telefoon of tablet speelt. Omwille van deze reden zou het handig zijn dat je dit leuke spel ook op je pc zou kunnen spelen. Wij gingen even voor je na hoe dit mogelijk kan gemaakt worden. Wanneer je vanaf een Windows platform naar de Google Play Store gaat, kun je daar wel inloggen met je Google account, maar verder kom je er al gauw achter dat je het spel hier niet direct kunt downloaden. Het icoon van de Google Play store wordt immers nergens op je PC herkend. Bij Download.com hebben ze daar een handige oplossing voor gevonden. Wanneer je op deze populaire downloadsite Clash of Clans intikt, kom je niet bij een download van het spel terecht, maar wel bij Andy. Deze handige app kun je wel downloaden. Wanneer je dit doet kom je in een emulatieprogramma terecht dat de omgeving van de Google Play Store nabootst. Via de app Andy is het dus wel mogelijk om Clash of Clans te downloaden en onmiddellijk te beginnen met spelen. Ga naar onze beginpagina om onze gratis Clash of Clans cheats uit te proberen!

De spelerservaring van Clash of Clans op een Windows PC

We hebben het zelf voor je uitgeprobeerd en kunnen het bevestigen. Wanneer je via Andy inlogt met je Google account, kom je in de Google Play Store terecht en kun je net zoals vanaf je telefoon of tablet het spel gratis downloaden en onmiddellijk beginnen spelen. Hierbij is het ook wel zo handig dat je kunt kiezen voor de fullscreen optie. Hierdoor wordt je spelerservaring tot het maximale uitgebreid. Zelfs wanneer je normaal een leesbril nodig hebt om dit spel te kunnen spelen, komen alle figuurtjes en gebouwen nu haarscherp en in grotere versie op je scherm. Zo wordt Clash of Clans spelen nog veel aangenamer dan op een tablet. Clash of Clans installeren op je Windows PC vergt wel even wat denkwerk en oplettendheid, maar het resultaat is zeker de moeite waard!