Clash of Clans voor iOS en Android

Clash of Clans bestaat voor verschillende platformen en besturingssystemen waarvan iOS en Android de bekendste zijn. In beide gevallen is het vrij eenvoudig om het spel te downloaden op je telefoon of tablet en vervolgens het spel te installeren met slechts een klik op een icoontje. Toch vragen we het ons af: bestaat er een verschil tussen de versie van Clash of Clans voor iOS en de versie voor Android? We zochten het voor je uit en delen graag onze bevindingen.

Clash of Clans voor iOS

We zeiden het al: niets is zo eenvoudig als Clash of Clans te downloaden en te installeren op een iOS toestel. Nadien kun je gewoon beginnen met spelen. Dat is toch eenvoudig, of niet soms? Misschien is deze manier van denken net iets te kort door de bocht. Wanneer je Clash of Clans voor de eerste keer installeert, denk je er waarschijnlijk niet aan, maar eens komt de tijd dat je aan een nieuwe telefoon of tablet toe bent. Hoewel Apple bekend staat voor de goede kwaliteit van de apparaten, kan het toch voorkomen dat je eerder aan een nieuw toestel toe bent dan je eerst had gedacht. Op dat moment denk je er waarschijnlijk maar pas aan: kun je de voortgang van het spel dat je op het ene toestel boekte op een of andere manier overboeken naar een andere iOS apparaat? Het is een veel voorkomende vraag, en daarom bieden we er ook even wat aandacht aan.

Hoe je voortgang en je ranking behouden op een nieuwe telefoon of tablet met iOS?

Het is mogelijk om je voortgang en je ranking te behouden op een nieuwe telefoon of tablet. Hiervoor is het nodig dat je zelf enkele stappen onderneemt. Wanneer je toestel op iOS draait, dan moet je beide toestellen bij de hand houden en op het toestel waarvan je de gegevens wil overzetten die aangeven via de settings van Clash of Clans. Daar vind je namelijk de optie: met een apparaat verbinden. Bezoek onze homepagina om onze gratis Clash of Clans hack uit te proberen!

Hoe je voortgang en je ranking behouden op een nieuwe telefoon of tablet met het Android besturingssysteem?

Ook wanneer je tablet of telefoon op Android werken, is het mogelijk om je voortgang en je ranking van het ene toestel naar het andere over te zetten. Ook hier ga je te werk via de settings van Clash of Clans. Zo kun je je nieuwe apparaat met het oude verbinden en zo je accountgegevens overzetten.

Clash of Clans hack

Hoe je accountgegevens van iOS naar Android overzetten?

Ook wanneer je overschakelt van een telefoon of tablet op iOS naar een apparaat dat op Android werkt, is het mogelijk om je accountgegevens helemaal te bewaren. Ook dit doe je door middel van de settings van het spel Clash of Clans. Ook hier kies je voor de optie apparaat verbinden. Zo wordt het mogelijk om de voortgang die je maakte op een iOS apparaat mee te nemen op een toestel dat werkt op Android.

Voor vele fervente spelers is dit een echte opluchting. Je hoeft dus echt niet bang te zijn dat je je ranking verliest wanneer je een nieuwe telefoon of tablet koopt.